Prameny k dejinam ceskoslovenske kinematografie - Rezkova, Milada (Iluminace, 1991)
Autorka popisuje obsah sbirky pozustalosti, ktera je soucasti filmoveho archivu CFU. Sbirka obsahuje pozustalosti osobnosti ceskeho filmu jako Vaclav Wasserman, Vera Ferbasova, Martin Fric ci Ivan Jandl.
Keywords: filmovy archiv; pisemne archivalie; pozustalosti filmaru