Jazykovy fortel Richarda Lestera - Mares, Petr (Iluminace, 2002)
Rozbor filmu Richarda Lestera Fortel, a jak ho ziskat v kontextu jeho dalsi tvorby.
Keywords: britsky reziser; scenarista; producent americkeho puvodu; Fortel a jak ho ziskat 1965; reziseri; filmova tvorba