Mysl a telo divaka - Esquenazi, Jean-Pierre (Iluminace, 2003)
Autor rozebira vztah mezi filmem a jeho divakem a pusobeni tohoto pouta.
Keywords: filmova estetika; filmova teorie; filmovi divaci; psychologicky vliv filmu