Feministická politika a postfeministická kultura - Tasker, Yvonne; Negra, Diane (Iluminace, 2008)
Esej se zabývá rozborem feministické politiky a postfeministickou kulturou, konceptualizací postfeminismu a bojem proti němu.
Keywords: feminismus; společnost; sociologie; média; gender