Ceskomoravska spolecnost pro uzky film s.r.o. (/1939/1941-1953) - Tyfova, Marcela (Iluminace, 2008)
Informace o cinnosti filmove spolecnosti Ceskomoravska spolecnost pro uzky film s.r.o. a o jejim vyvoji v letech 1939-1953.
Keywords: produkcni filmove spolecnosti a studia; Ceskoslovensko