Pribehy z vlastniho dvorecku. Rozhovor s Michaelem Renovem - Cesalkova, Lucie (Iluminace, 2009)
Rozhovor s americkym filmovym teoretikem a historikem se zamerenim na dokumentarni film, profesorem a prodekanem univerzity v Los Angeles Michaelem Renovem u prilezitosti jeho ucasti na konferenci Visible Evidence v nemecke Bochumi v r. 2007.
Keywords: nonfikcni film; dokumentarni film; filmove vzdelavani; filmovi teoretici