Horory v horach. Poznamka k prekladu - Blazejovsky, Jaromir (Iluminace, 2011)
Uvod k nasledujicimu clanku Dejana Ognjanovice Horory v horach: Srbsky film hruzy.
Keywords: filmova produkce; horor; srbska kinematografie; filmova kritika