Genealogie interaktivniho textu. Remediace literatury, divadla a filmu v Heavy Rain - Miskov, Jan (Iluminace, 2012)
Autor se zabyva studiem charakteru pocitacovych her jako expresivniho media a sleduje remediacni procesy, behem nichz vznikly hybridni formy jako interaktivni fikce nebo interaktivni film. Podrobneji se venuje interaktivnimu dramatu Heavy Rain.
Keywords: pocitacove hry; elektronicka media a film; filmova teorie; media; interaktivni film