Bila mista na mape herniho designu. Rozhovor s Jakubem Dvorskym a Jaroslavem Kolarem - Svelch, Jaroslav (Iluminace, 2012)
Rozhovor s vyznamnymi ceskymi hernimi designery Jakubem Dvorskym a Jaroslavem Kolarem o pracovnich postupech pri vytvareni pocitacovych her.
Keywords: pocitacove hry; filmovi vytvarnici; filmovi animatori; herni design