Herni design jako umeni - Rohrer, Jason (Iluminace, 2012)
Autor polemizuje s nazorem filmoveho kritika Rogera Eberta, ktery ve svem clanku z roku 2005 prohlasil, ze pocitacove hry nemohou byt umeni.
Keywords: filmova teorie; umeni; pocitacove hry; herni design