Nejdulezitejsi je identifikovat jadro divaku. Rozhovor s Finolou Kerriganovou - Hanzlik, Jan (Iluminace, 2013)
Rozhovor s britskou teoretickou a predni odbornici na filmovy marketing Finolou Kerriganovou se soustreduje na otazky, co lze pod pojmem filmovy marketing chapat v kontextu akademickeho badani, jaky je vztah filmove-marketingove teorie a praxe a jak se filmovy marketing vyvijel v evropskem prostredi v posledni dobe.
Keywords: filmovy marketing; filmova teorie; marketingove nastroje