Kdyz si televize znackuje svuj prostor (Catherine Johnson, Branding Television) - Korda, Jakub (Iluminace, 2013)
Recenze publikace Catherine Johnsonove: Branding Television, ktera se zabyva dalsim aspektem filmoveho a televizniho marketingu, a to tzv. brandingem.
Keywords: filmova literatura; marketing; branding; televize