Media mezi historickym vyzkumem a praktickymi aplikacemi (Konference Media Art Histories: RENEW) - Hanzlik, Jan; Svatonova, Katerina (Iluminace, 2013)
Zprava z konference Media Art Histories: RENEW, konane v Rize ved dnech 8. - 11. listopadu 2013.
Keywords: mezinarodni konference; historie medii; nova media