Cesko-nemecky ``Medienwissenschaft'' - Krtilova, Katerina; Svatonova, Katerina (Iluminace, 2014)
Clanek informuje o dvojjazycnem projektu Pozice a perspektivy ceske a nemecke filosofie medii, ktery probihal od cervence 2013 do brezna 2014. Cilem projektu bylo iniciovat dialog mezi nemeckymi a ceskymi teoretiky a filosofy medii a umeni a vytvorit takto predpoklady pro dalsi spolupraci.
Keywords: filmova teorie; mezinarodni spoluprace; filmove kursy