Developing a Research Program in Youth Cinema Studies and Revising Generation Multiplex. An Interview with Timothy Shary - Nowell, Richard (Iluminace, 2015)
Rozhovor s americkym filmovym vedcem Timothym Sharym o jeho badani v oblasti filmu pro mladez a publikaci Generation Multiplex: The Image of Youth in Contemporary American Cinema.
Keywords: americky filmovy teoretik; filmovi vedci; vliv filmu na mladez; Generation Multiplex; soucasny americky film