Archiv a digitalizace - Batistova, Anna (Iluminace, 2015)
Uvodnik k tematicky zamerenemu bloku clanku, venovanych archivnictvi, archivnim sbirkam a digitalizaci.
Keywords: filmovy archiv; digitalni archivy; dejiny filmu; filmove sbirky; digitalizace