O soucasnem stavu vyuky televize na FAMU - - (Iluminace, 2015)
Uplne zneni podkladoveho materialu pro jednani Umelecke rady FAMU z kvetna 1964: O soucasnem stavu vyuky televize na FAMU a Zapis ze zasedani Umelecke rady FAMU dne 1. unora 1965.
Keywords: filmove skoly; studenti a film; filmove vzdelavani; televize a film; televizni pracovnici; FAMU